Sobre mi

Montse Sedó Melis

La inquietud, la intuïció des de petita, les ganes de conèixer i descobrir la visió holística de l'Ésser Humà, ... m'han portat fins aquí. Hola, sóc la Montse i t'ajudaré a sentir-te millor, i a millorar el teu dia a dia.

El meu Camí

Vaig néixer a Juneda, un petit poble de Lleida (Catalunya), i des de ben petita m'agrada anar sola, descobrir el món per mi mateixa i ajudar a les persones, és a dir, tenir-ne cura.

Així que, sense adonar-me'n, vaig encarar la meva vida cap a l'àmbit sanitari estudiant la Diplomatura d'Infermeria i, al segon any de carrera, ja estava treballant a dins de quiròfan. M'encanten les diferents tècniques aplicades, descobrir, entendre... així que em vaig especialitzar amb un Màster de Quiròfan i un Màster d'Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor.

Volia continuar aprenent de mi i de l'ésser humà, així que vaig iniciar-me amb el Reiki fins a assolir la Maestria (nivell de poder ensenyar a les persones), però sentia que faltava alguna cosa. En aquest moment va sorgir la carrera de quatre anys de Medicina Tradicional Xina, la qual em va aportar una visió més holística de l'Ésser Humà, i molts dels dubtes que la medicina occidental no em podia explicar, aquí se'm van resoldre.

Una de les meves grans passions ha estat i és viatjar a altres continents, ajudar a les persones que ho sentin i veure com diferents cultures actuen i es comporten de manera diferent a la qual jo coneixia cultura occidental/europea; això és el que em va apassionar, ja que a dins meu, sempre hi ha hagut la creença de què les coses es poden fer de diferent manera i, al final, pots arribar al mateix punt.

El meu Camí

Vaig néixer a Juneda un petit poble de Lleida (Catalunya), des de ben petita ja m'agrada anar sola, descobrir el món per mi mateixa i ajudar a les persones, tenir-ne cura.

Així que sense adonar-me'n vaig encarar la meva vida cap a l'àmbit sanitari estudiant la Diplomatura d'Infermeria. El segon any de carrera ja estava treballant dins de quiròfan... m'encanten les diferents tècniques aplicades, descobrir, entendre... així que em vaig especialitzar amb un Màster de Quiròfan i un Màster d'Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor.

Volia continuar aprenent de mi i de l'ésser humà, així que vaig iniciar amb el Reiki fins a treure'm per ser professora, però volia més, aquí sorgeix la carrera de quatre anys de Medicina Tradicional Xina, la qual em donava una visió més holística de l'Ésser Humà, i molts dels dubtes que la medicina occidental no em podia explicar, aquí se'm van resoldre.

Una de les meves grans passions ha estat i és, viatjar altres continents ajudar a les persones, i veure com diferents cultures actuen i es comporten de manera diferent; això em va apassionar, ja que sempre dins meu, hi havia el pensament que les coses es poden fer de diferent manera i al final pots arribar al mateix punt.

Image
Senegal, Cuba, Mynanmar, Tailàndia, Jerusalem, Jordània, Turquia, Egipte, París, Viena, Praga, Budapest, Polònia, Dublín, Mallorca, Tenerife, Argentina, Madrid, Sevilla, Granada, Índia, Perú... gent totalment diferent, maneres d'actuar diferents, però totes partien de la mateixa base, amor dins seu, ganes d'ajudar, ganes d'aprendre i ganes de créixer.

Finalitzant la carrera de Medicina Xina, vaig escollir deixar, després de nou anys, l'hospital el qual em va ajudar a créixer com a persona i com a professional. Aquí va començar el repte de consulta, el qual em va donar pas a continuar treballant en mi i en els pacients, i fer tota una formació sobre la Codependència i la Integració del Nen/a Interior (conèixer quins patrons hem adoptat des de petits i que tenim en el nostre dia a dia, veure quins mecanismes utilitzem per compensar patrons dolorosos, etc). Ampliant la visió amb formacions d'autoconeixement femení, Registres Akashics i Constel·lacions Familiars.

Formació

 • Estudis Superiors d'Acupuntura i Medicina Tradicional Xina (4 anys). Fundació Europea MTX, Universitat de Beijing, Yunnan i Universitat de l'Atlàntic de Santander, Barcelona.
 • Formació amb Meditacions Actives Osho Ranjana_a.pomar
 • Codependència & Integració del nen interior. Centre Sammasati, Barcelona. Ketan Reventós Klein.
 • Cursos y Tallers de Feminitat amb Carmen Enguita, Caro Paz, Luna Dominante, Tantra Woman Spain, Prem Santoshi, Premamui Abad Pedrosa, Rous Hinojosa.
 • Tantra para la Vida amb Ranjana_a.pomar.
 • Maestria de Reiki. Renaixement Centre de Reiki, Juneda.
 • Registres Akashics. Acadèmia Nadaji, Mollet del Vallès.
 • Constel·lacions Familiars. Acadèmia Nadaji, Mollet del Vallès.
 • Diplomatura d'Infermeria a la Universitat de Vic.
 • Màster Infermeria Quirúrgica Universitat de Barcelona.
 • Màster Infermeria d'Anestèsia, Reanimació i Tractament del Dolor.
Image

Montse Sedó

Avinguda Generalitat 2, 1A.
25230 - Mollerussa  (Lleida)

 

Instagram Feed