Salut Integral

Salut Integral

Sessió Presencial Integral de: Medicina Tradicional Xina & Psicoteràpia & Reiki & Regeneració Cel·lular.

Preguntem prèviament el motiu de la consulta i ens enfoquem en ell, fent una entrevista prèvia sobre el que li ocorre al pacient. Buscant i indagant quina podria ser la causa del procés que està vivint.

QUÈ FEM?

Terapia de Regeneració cel·lular de René Mey ajuda a estimular el Sistema Nerviós, a través de petites palpacions a la columna vertebral. En cas necessari ensenyem un seguit d'exercicis de BioAjustament de Marta Llordes perquè faci a casa seva el pacient.

Medicina Tradicional Xinesa (MTX): Revisió general del pacient segons pautes MTX i inici del tractament (aproximadament 30 min).

Reiki: En cas necessari.

Post Tractament: pautes amb comprimits de plantes de la dietètica (tot natural), fitoteràpia (plantes xineses) o alguna pauta nutricional si és el cas, sempre tenint en compte les analítiques i tot el que pugui prendre per ordre mèdica el pacient. Mai es trauran medicaments sense ordre mèdica, sempre integrarem tots els professionals dins la mateixa consulta. Cada consulta és relativa al pacient, és a dir, és personalitzada.

Constel·lacions Familiars: si es creu convenient es pot plantejar de fer Constel·lacions Familiars i Psicoteràpia.

 

Preu de la Consulta:
  • Primera Visita 70 €.
  • Següents: 60 €.
  • Consulta Online 60 €.
Duració: 1 h 15 minuts primera visita següents 1 h.

Montse Sedó

Avinguda Generalitat 2, 1A.
25230 - Mollerussa  (Lleida)

 

Instagram Feed